Om ADHD Awareness Week

ADHD Awareness Week startade i USA för några år sedan och en del länder har tagit initiativ till egna kampanjer. 2010 var första året för kampanjen i Sverige. Vi valde att fokusera på det positiva och ville lyfta fram de goda egenskaperna som människor med ADHD har. Och de goda möjligheter som finns. Därför presenterades en lista med 55 goda egenskaper som spreds i landet och utomlands via media och aktiviteter av olika slag. Listan har tagits fram av vuxna med ADHD.

Andra delar av året ägnas mycket uppmärksamhet i media åt negativ information och även felaktig information.Vi vill även sprids budskapet om att det finns stora möjligheter också för människor med ADHD.

Alla som vill kan vara med och göra något : Privatpersoner, föreningar, företag. organistationer – ALLA.

Gå till Vad du kan göra själv här på sidan för mer info om det.

var med på Facebook sprid information på olika sätt, ordna enklare evenemang, sammankomster eller föreläsningar.En del arrangemang läggs upp på den hör hemsidan under fliken kalender.kalendern kommer att fyllas på efterhand som vi får in rapporter om vilka aktiviteter som pågår ute i landet. Små som stora. I sociala medier kan man också tipsa och inspirera varandra till att medverka.

Det kommer också mer tips om vad man kan göra på den här hemsidan som uppdateras vartefter.

Gå med i nya gruppen på Facebook ADHD Awareness Sweden