ADHD Love Movement

Som Sveriges första utbildade ADHD Coach började Marie Enback ha klienter 2008. Året efter tog hon initiativ till ADHD Awareness Week i Sverige. Som numera är en hel månad istället och den månaden är nu. Hela Oktober månad.

Budskapet som förs fram är att människor med ADHD kan ha positiva egenskaper också! De är inte bara störiga, stökiga, ofokuserade, hopplösa, okontrollerade gränslösa och ombytliga tidsoptimister…Empowerment och kunskap blev ledorden för att bekämpa stigmatisering och mytbildning kring diagnosen.

Människor med ADHD behöver veta att de är älskade. De behöver känna det, de behöver höra det oftare och mer kraftfullt och tydligareän andra. Annars tror de per automatik att de inte är älskade.Svart eller vitt. Från ytterlighet till ytterlighet…. De som inte har ADHD behöver också veta att alla människor älskar eller beundrar någon med ADHD .Fast en del vet inte om det…Bort med Stigma- in med kärlek

Därför genomför vi kampanjen The ADHD Love Movement 10-12 Oktober 2014

 

20131010-223549.jpg20131010-224058.jpg20131012-153938.jpg